Som bekant fick vi i förra veckan äntligen lite konkret information om när nästa Zelda skall släppas. Då insinuerade The Big N att vi får spelet samtidigt som NX, som planeras släppas i mars nästa år.

Nu har dock flitiga besökare av Nintendos officiella pressida skymtat att företaget har ändrat informationen kring släppdatumet för just Zelda. Istället för "mars 2017" som det stod tidigare, står det nu bara "2017". Man skall kanske inte dra för stora växlar på det hela men visst vore det tråkigt om vi inte ens får spelet till releasen av NX.

11
1
30-års jubileet som kom av sig...

Tack Wii U Daily.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.