Overwatch är Blizzards kommande försök att slå sig in på FPS-sidan, och spelet ser trots allt rätt fett ut. Den 24 maj släpps spelet till PC, PS4 och Xbox One men redan nu på torsdag den 5 maj sätter en öppen betaperiod igång, så du kan börja testa spelet redan nu.

Betan håller på till den 9 maj, och här har du en tuff trailer där apan Winston berättar lite mer:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.