Limited Run Games är ett företag som gör sina pengar på att leta upp digitala spel och trycka upp dem i fysiska utgåvor, under en limiterad tid då förstås. De har mestadels fokuserat på Playstation-titlar men skall nu ge sig i kast med att släppa några Nintendo-spel.

En representant från Limited Run Games yttrade sig nyligen på NeoGaf med följade citat:

"We would love to go after things like,

  • The Atelier series (there are a bunch that never got physical!)
  • Yakuza 5
  • Fatal Frame
  • Phoenix Wright (Dual Destinies)
  • Attack On Titan

The whole thing about us going after bigger games like Fatal Frame, Yakuza, etc, is that they wouldn't be part of the LRG line. We would just be paying to be the sole distributor basically. We would have to charge more than our normal price. For example Yakuza 5 would be $45-$60 and we would have to order at least 5,000 copies, but in some cases for other games we would order up to 10,000, maybe more."

Då undertecknad är lite av en spelsamlare och ett gigantiskt Phoneix Wright-fan - med åsikten att just Dual Destinies är det bästa i serien - vore det en dröm att få ett fysiskt exemplar av det.

Min kropp är redo, är din?

1
Objection!

Tack NintendoLife.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.