Star Wars Battlefront gratis imorgon

May the fourth be with you.

Imorgon är det Star Wars-dagen, may the fourth, och de som kan sin Star Wars-historia förstår såklart varför, för er andra refererar det till citatet: "May the force be with you".

För att fira detta har EA och Dice knåpat ihop en deal där alla som sitter på en PC och ett Origin-konto får logga in på spelet gratis i hela fyra timmar, dock utan Outer Rim DLC-paketet.

De som redan äger spelet kommer få 4.444 credits att bränna på vapen och star cards. Ett helt nytt Jabba the Hutt-kontrakt kommer också finnas tillgängligt från och med imorgon - det vill säga om du gör vissa uppdrag kommer du kunna låsa upp ett helt nytt star card!

Har du inte provat det ultrasnygga, och grovt underskattade, Star Wars Battlefront är det dags nu.

1
Så jäkla snyggt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading