Det finns mycket vi kan tolerera, men att danskar skulle vara bättre än oss i något är inte en av de sakerna. Oavsett vad det gäller. Därför låter vi rivaliteten göras upp på planen så vi slipper blodspilla.

Ikväll klockan 21.00 tänker vi därför ha en extrastream där svenska redaktionen kommer att utmana den danska i Rocket League. Matchen kommer att avgöras i matcher bäst av fem där varje match pågår i 5 minuter plus stopptid. De som ska försvara svenska eurogamers heder är Robert, Jerry och Robin. Danmark kontrar med Mads, Mark och Jonatan. Det kan med andra ord gå hur som helst.

Streamen ser du ovan eller på vår youtube-kanal när det är dags eller spana in den i efterhand. Vi lovar dock att det blir roligare om ni är med live. Räkna med kaos, vänligt gnäll och tårar (vare sig det är av glädje eller sorg.). Se det som vilken fotbollsmatch som helst, bara en mycket roligare sådan. Vi kommer dock inte bada nakna i fontäner ifall vi vinner. Kanske Robin, men då gör han det när ingen ser.

Vi ses på årets stora match.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor