Nu i veckan lanserar Cavelight Entertainment det 90-talsdoftande Crazy Dozer på Steams indietjänst Greenlight, där användare kan rösta om vilka indiespel som får släppas på Steam. Spelet ser ut som en blandning av Test Drive och Goat Simulator, där utvecklarna har hämtat inspiration till grafik, menyer och spelupplägg från 90-talets enkla idéer och tveksamma estetik. Och visst ser miljöerna ut att vara hämtade från en CGI-sekvens från valfritt Playstation 1-spel?

Om det låter intressant kan du klicka dig vidare till spelets sida på Greenlight , eller klicka här för att ladda hem ett tidigt demo.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.