Om du har klarat ut Dark Souls 3 så minns du säkerligen Pontiff Sulyvahn. Okej, han kanske inte är DEN svåraste bossen i spelet, men tro fasen att han är ett kräk som heter duga. Men det finns faktiskt möjligheten att döda den jäkeln på ett enda slag. Japp, det är sant, kika in videon här:

Det är youtubaren neptunusequester som lyckas med detta sinnessjuka mästerverk. Hur? Det har en reddit-användare med namnet HolidayForHire försökt svara på. Det handlar helt enkelt om att buffa sin karaktär med ringar, amuletter och andra magiska prylar.

Vad är du mest stolt över att du klarat av i Dark Souls-serien?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.