Nytt Star Wars utvecklas av Respawn Entertainment

Kraften är stark hos EA

Under gårdagen fick vi en uppsjö av information kring allt som har med Star Wars att göra. Även Electronic Arts hade en del information att ge ut, vilket inte är så konstigt med tanke på deras avtal med Disney. I hela soppan av information utannonserades nämligen att Respawn Entertainment just nu håller på att utveckla ett nytt Star Wars-spel. Detta sker samtidigt som studion håller på att utveckla Titan Fall 2, vilket tyder på att det är ett annat utvecklingsteam som håller i det spelet.

Spelet kommer att vara en tredjepersonsaction och kommer att ha före detta creativt ansvarige från Santa Monica Studio: Stig Asmussen.

Respawn Entertainment är fortfarande en individuell studio, men de jobbar nu sida vid sida med utvecklare som Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare, och Motive med att göra Star Wars-spel för EA som kommer att vilja utnyttja sitt samarbete med Disney tll max.

Mer information finns i EA:s egen utannonsering.

Vad skulle ni vilja se för Star Wars-spel?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading