EA låter meddela att de kommer att släppa en drös med nygamla spel till sin Origin Access-tjänst. Bland titlarna hittar vi hela Mass Effect-sagan som kan spelas helt "gratis", i alla fall om du sitter på en prenumeration.

Och förutom Mass Effect 1, 2 och 3 kommer följande spel:

  • Trine
  • Trine 2: Complete Story
  • Peggle
  • Medal of Honor: Allied Assault
  • Dungeons of Dredmor

Spelen landar någon gång i juni, något exakt datum har vi inte.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson