Nästa vecka lanseras kommande DOOM och den slutgiltiga lanseringstrailern har därmed landat. Den är kanske inte lika häftig som tidigare trailers vi har sett, men den får definitivt blodet att pumpa i alla fall.

Den 13 maj släpps DOOM på Xbox One, PS4 och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson