Ikväll håller som bekant EA och DICE en livestream inför premiären av Battlefield 5 (vilken du kan se här) och samtidigt som detta har flera nya läckor dykt upp online.

Det verkar mer och mer luta åt att spelet faktiskt kommer att utspela sig under första världskriget då vi bland annat fått ta del av bild på Xbox Dashboard där en man med kappa, spikklubba och en pistol som doftar tidigt 1900-tal syns. I bakgrunden skymtar dessutom en zeppelinare.

En annan bild kommer från en läcka via Reddit som tydligen ska komma från en återförsäljare. Där står det att spelets namn inte är Battlefield 5, utan Battlefield 1.

Sist men inte minst har det även dykt upp material som visar när det hela släpps. Den 18 oktober ser det utan att kunna bli dags och inför det ska vi kunna införskaffa ett så kallat Hellfighter Pack. Detta verkar kunna referera till Harlem Hellfighters som var det första afroamerikanska infanteriförband att delta i första världskriget. De ska tydligen också ha burit kappor.

hell

Min hype har nu skjutit i höjden. Hur är det med din?

Tack, Eurogamer.net!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.

Fler artiklar av Petter Hansson Frank