Persona 5 får ett släppdatum - för Japan

Ge oss det nu!

Väntan är olidligt lång, speciellt när vi inte ens fått ett datum för när Atlus kommande uppföljare släpps. Men företaget har nu äntligen gett oss ett releasedatum. Dock för Japan.

Persona 5 släpps den 15 september till PS3 och PS4 i Japan, meddelar utvecklarna. Inget datum för när det dyker upp här alltså, men vi håller tummarna för att det sker innan året är slut. Atlus släppte även en helt ny trailer som visar upp lite av spelet så som grottor, menyer, bossar, kläder och mellansekvenser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading