Vad säljer Xür i helgen (6-8 maj)

Kan Xürs ryggsäck slita dig från Overwatch-betan?

Det är mycket som pockar på uppmärksamheten nu - Overwatch har beta i helgen, Battleborn kom ut för bara några dagar sedan och så har vi så klart Uncharted 4 A Thief's End som äntligen släpps på tisdag. Och med förra veckans Iron Banner finns det kanske inte supermycket som lockar i Destiny i helgen. Har Xür med sig något som får dig att logga in?

Crest of Alpha Lupi

Ett måste för de titans som spelar Trials of Osiris. Denna chest låter dig återuppliva dina kompisar fortare, och låter dig bli återupplivad fortare. Har räddat mig tusen gånger i Elimination!

Young Ahamkara's Spine

Vantar till alla hunters som vill ha en extra tripmine och som får dem att sitta kvar längre. Bra för att kontrollera delar av kartorna i PvP, speciellt i spellägen med få spelare typ Elimination.

Heart of the Praxic Fire

Ger din warlock mer armor som sunsinger samt låter dig kasta lite fler granater under radiance. Runt 1-3 extra granater beroende på din discipline. Vilket helt klart kan vara användningsbart antingen för att spamma granater i PvP eller för att skapa orbs i PvE.

Vapnet denna helg är Suros Regime, en stabil auto rifle i både PvE och PvP. Körde en hel del med Suros i Iron Banner förra veckan och den gjorde vad den skulle helt enkelt.

Ok, trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading