Det blev tyvärr en förlust i fredags när svenska eurogamers redaktion mötte den danska. Det var helt klart en ojämn match och självklart passade vi på att skylla på lagg, wallhacks och doping. Vi var med andra ord slagna hårt ned i marken och tuggade gräs so om vi var idisslande kor. Vi hade dock fruktansvärt roligt och vi fick underbart mycket snack i chatten från både danskar och svenskar. För de som missade matchen så finns den att se här, och vi kan bara sitta med hakan i golvet när danskarna smäller in snyggt mål på snyggt mål. Vackert, men ack så sorgligt för oss.

Nu återstår det att se ifall Robin hunnit gråta ut under gårdagen och fungerar som en normal människa igen när han ger sig i kast med att streama Overwatch-betan på vår youtube-kanal ikväll söndagen den 8/5 klockan 20.00. Streamen kommer att kunna avnjutas här på sajten när den väl drar igång eller på vår youtube-kanal. För att vara säkra på att inte missa nytt innehåll så föreslår jag att ni går in och petar på prenumerationsknappen.

Tack än en gång för att ni följer våra streams och hejade på oss i fredags. Det är tack vare er, vårt community, som vi orkar och vill göra så bra som möjligt ifrån oss. Det är ni som gör det möjligt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor