Blood and Wine verkar släppas redan denna månad

Får vi en The Witcher 3-expansion i maj?

En ny expansion är på väg till The Witcher 3. Med det otroliga hårdrocksnamnet Blood and Wine ska expansionen låsa upp ett nytt område, uppdatera grafiken och innehålla en del annat smått och gott. Nu verkar det som att vi får Blood and Wine förr snarare än senare, av en läcka att döma.

Det var på Steam som datumet 30 maj råkade ploppa upp. Nu är det självklart borttaget, men internet är ju internet och visst tog någon en bild. Så, förhoppningsvis släpps expansionen mot slutet av maj alltså. Taggad?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading