Har du inte hunnit testa Blizzards kommande skjutare Overwatch så borde du göra det. Det är fantastiskt (passa på att kika in min stream från igår här nedanför)! Och nu har du faktiskt lite längre tid på dig att testa det. För Blizzard förlänger beta-perioden med en dag.

Ikväll klockan 19 skulle egentligen den öppna betan stänga ner, men detta betyder alltså att den är online till i morgon tisdag klockan 19. Woho! Betan är öppen på PS4, Xbox One och PC, så passa på.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.