Simon Barle är environment artist och har tidigare jobbat för bland annat Dice där han varit med och bidragit till Battlefield-serien. Killen har talang, uppenbarligen, vilket kan ses nedan på videon där han återskapat From Software-spelet Bloodborne i Unreal Engine 4:

Barle har även krafsat ihop lite stillbilder som du finner här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson