EA om releasedatum och förväntad försäljning av Titanfall 2

Det kommer bli episkt.

Uppföljaren till Titanfall, titulerad Titanfall 2 (duh!), är ett spel EA har höga förväntningar på. Företaget uppger under sin finansiella rapport att man lärt sig mycket av föregångaren och att releasen av uppföljaren kommer att bli mer stabil.

Spelet kommer till Playstation 4 och Xbox One och därför är det inte konstigt att bättre försäljning är en av punkterna. Dessutom satsar teamet bakom titeln att göra det till en helt ny upplevelse. Låter minst sagt intressant.

Titanfall 2 kommer i slutet av 2016. Med tanke på att Battlefield 1 kommer 21 oktober lär EA inte vilja konkurrera med sig själva. Räkna därför med ett släpp i november/december.

Mer information lär släppas under E3.

Tack, brittiska Eurogamer

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading