Skaparen av Elite Beat Agents vill göra en uppföljare till NX

Rytmiska spel håller alltid takten.

Kommer ni ihåg den gamla DS-pärlan Elite Beat Agents från 2006? Ett märkligt musikspel signerat Keiichi Yano och publicerat av Nintendo, men vars uppföljare bara släpptes i Japan. I en intervju med Polygon säger han nu att det kanske är dags för en uppföljare till Nintendos nya konsol NX:

"I have a great relationship with Nintendo. There will be a right time, when it feels like it should come back. A lot of times, the platform will dictate those kind of things. I think people have an idea - "if this game was on this platform, it would be perfect and it would be like this" - those are the times when it's right to have that kind of a comeback. I'd certainly love to make another version of it and hopefully it's the next platform."

Ta en kik nedan på intervjun:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading