Snart är det dags. Om bara två dagar återvänder Doom med sin spektakulära värld. För att skapa ännu mer pepp har Id Software släppt en ny video som förklarar hur gamla spelmekaniker blandas med de nya. Vi får även info om fräcka vapen, justering av sin karaktär, coola demoner och så mycket mer.

Ta en titt nedanför:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin