Dunderbraiga This War of Mine (vars recension finns här) kommer att bli brädspel. Därmed följer spelet den trend som andra titlar - exempelvis Dark Souls - gjort de senaste åren. Och vi klagar inte.

I skrivande stund pågår en Kickstarter för att ge liv i projektet. Just nu har Awaken Realms fått in det dubbla av vad som begärdes från början vilket inte bara innebär att spelet blir bra, det kommer även ha en rejäl budget. Kampanjlänken finner du här.

Nedan lyder Kickstarter-beskrivningen:

"This War of Mine: The Board Game is a fully co-operative, open and play, survival experience. In this challenging, story-driven game for 1-6 players, you will play as group of civilians trapped in a city torn by a military conflict."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson