Under Overwatch-betan lockades nästan 10 miljoner spelare. Det är hela Sveriges befolkning och lite till. Den exakta siffran landade på 9,7 miljoner spelare och detta innebär att Overwatch är den största betan någonsin för en ny spelserie. Grymt jobbat.

Dessutom spenderades 81 miljoner timmar på betan, vilket ger ett snitt på 8,35 timmar per person. Totalt 37 miljoner matcher pågick.

Var kommer all denna smaskiga information ifrån då? Jo, från Twitter där spelets officiella konto skrev följande:

Hatten av till Blizzard.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.