Om det finns en sak som är gemensamt för alla medlemmar i Eurogamer-redaktionen så är det att vi gillar att spela, hrm.. spel. Även på helgerna. I en ny liten vinjett här på sidan kommer vi varje fredag berätta om vad som drar vår uppärksamhet över helgen, oavsett om det är nya recensioner som är på gång, gamla favoritspel som dammas av eller en sjuklig besatthet av valfritt MMO-liknande rymdshooter. Och den naturliga följdfrågan blir naturligtvis, vad spelar DU i helgen? Låt oss veta här i kommentarerna eller på vår Facebooksida!

Robin Stjernberg

Jag klarade Uncharted 4 i morse, så kommer sitta hela helgen i tystnad och tänka tillbaka på Drakes fantastiska sista äventyr. Så fruktansvärt bra, både spelmekaniskt och berättarmässigt. Känns som att jag äntligen fick ett bra svar på frågan: Varför äger du en PS4?

Niklas Alicki

Allt var planerat i detalj. AW-öl med flickvän på fredag, sedan Uncharted 4-tid. Playdate med dotterns kompis på lördag, sen Uncharted 4-tid. Tvätta fönstrena på söndag, sedan Uncharted 4-tid. Men istället hamnade Homefront The Revolution på mitt recensionsbord, så i helgen byter jag tillfälligt ut Drakes äventyr mot amerikanskt gerillakrig.

Jimmy Andersson

Det blir till att spöa Andross i Star Fox Zero. Jag tog mig ända fram till jätteapan på releasedagen för över två veckor sedan men sen dess har jag inte orkat spela det, helt enkelt för att det är för dåligt. Star Fox stod en gång tiden för tekniska underverk, nu vet jag inte vad det är eller för vem det riktar sig till? Om inte ens en Star Fox-nörd som mig blir det minsta berörd, vem skall då spela det? Well bossen skall klaras iallafall, de hemliga vägarna bryr jag mig inte ett skvatt om.

Andréas Göransson

I sista sekund landade Doom på skrivbordet så det blir att spendera helgen med öl, monsterslakt och min Xbox One. Jag är lite bekymrad dock. Det är mer regel än undantag att spel som kommer i sista sekund inte håller måtten.

Robert Arveteg

Frustrerad över hur långsamt Dark Souls 3 är så finns det en risk att jag suttit mer på internet och gnällt än att spela spelet. Tur då att Stellaris lugnat mina nerver med sin "bara en runda till-mekanik". På förhand känns det helt fantastiskt att åka dit ingen någonsin färdats förr.

Jonas Pettersson

Lagom till att jag börjat beta av min eviga backlogg så kom Battleborn och vände upp och ner på allting. Därefter när den recensionen ligger ute är det dags att ta sig an Total War: Warhammer. Är jag taggad? Svar ja!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.