Den 24 maj släpps Blizzards skjutare Ovewatch. Kanske hann du testa den öppna betan, om inte så får du vänta ett lite tag till. Och om du hann lira spelet så kanske du märkte av några påskägg. Blizzard har nämligen klämt in horder av roliga hemligheter. Här är ett par av dem:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.