Om precis en vecka släpps efterlängtade Overwatch. Dock har listan över spelets samtliga troféer hittat ut på internet via PSN Profiles. Det är en matig lista och för att inte spoila publicerar vi inte den här. Om du är nyfiken klickar du istället (på egen risk, så klart) vidare hit.

Kommer du att skaffa Overwatch?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.