Snart släpps Blizzards pang-pangare Overwatch, och för att hajpa upp släppet den 24 maj har de börjat släppa ett par kortfilmer om karaktärerna i spelet (se andra filmen här). De är rätt fräcka, så kika gärna in den senaste filmen om Hanzo och Genji här nedanför:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.