The Divisions andra gratisexpansion har ett datum

Cut the rope, Division-style

The Divisions andra av två gratis-uppdateringar, Conflict, anländer den 24 maj till PS4 , Xbox One och PC och utgivaren Ubisoft har beskrivit exakt vad det innebär.

1

Conflikt lägger till Clear Sky , en ny Incursion i Columbus Circle där spelarna bekämpar ett Rikers gäng för att ta tillbaka en anti-air missil plats.

Den här gratisuppdateringen kommer också att lägga till High Valued Tergets (HVT). Dessa mål på hög nivå måste elimineras inom en begränsad tidsram och du får bara en gång chans på dig att ta dig an hotet. Du får en lista över dessa HVT genom att tala till en HVT-officer i din bas som kommer berätta vilken mängd Gear score som behövs för att ta dig an utmaningarna.

The Dark Zone kommer också att förändras. Spelare kommer nu kunna springa fram till loot som håller på att extractas och skära av repet innan helikopterna hunnit flyga iväg. Jobbigt för de som gömmer sig med andra ord och kommer garanterat att skapa hårdare tag.

Utöver det här så kommer vi att få se nya sets med gear och nya vapen att införskaffa. Här nedan följer en trailer:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading