Målet var att samla in 50 000 pund för att kunna förverkliga Dark Souls-brädspelet. En dryg månad och 31 178 fans senare landade insamlingen på hisnande 3 771 474 pund, vilket blir cirka 45 miljoner kronor.

Därmed är det skrivet i sten; brädspelet blir av och det med råge. Så här skriver tillverkarna i ett tackbrev:

"A heartfelt thank you from everybody at Steamforged Games Ltd. We've thoroughly enjoyed this campaign and look forward to keeping you all in the loop as the game progresses. We are honoured to have your support and to have spoken with you all in the comments and via the inbox."

1

Dark Souls: The Board Game sägs bli det svåraste brädspelet någonsin. Likt sin spelförlaga kommer det att kräva en stark strategi, innehålla utforskande samt massvis med stenhårda strider. Upp till fyra personer kan spela det och eftersom målet nåddes (med råge!) skeppas det även med massvis av extrainnehåll.

Exakt releasedatum är inte spikat.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.