En ny kompositör ansluter sig till Deus Ex: Mankind Divided

Dubbelt så musikaliskt.

Deus Ex-serien har alltid haft ett lysande soundtrack, möjligtvis med undantag för Invisible War som inte hade lika fantastiska toner som sin föregångare och efterföljare. Human Revolution levererade gott om stämning vad gäller både det visuella och det musikaliska, den sistnämnda tack vare kompositören Michael McCann som också återvänder till kommande Deus Ex: Mankind Divided.

Square Enix och Eidos Montréal har utannonserat att det nya spelet har ytterligare en kompositör, i det här fallet prisbelönta Sascha Dikiciyan (också känd som Sonic Mayhem).

1

"It was important for us to build upon the strong foundation of Deus Ex: Human Revolution, but also to let it stand on its own," säger executive audio director Steve Szczepkowski. "Along the way, we realized this game was much vaster than anticipated and we made the choice to add another composer to the team. Sascha Dikiciyan's music stood out".

Uppenbarligen är kompositören helt inne i den musikaliska känslan som Deus Ex har, enligt Steve som fortsätter:

"After talking with Sascha, it became clear that we shared the same vision and passion for what musically drives Deus Ex. Sascha's influences mirror ours in many ways, yet he also brings a whole other set of influences to the table. Sascha is completely immersed in the musical feeling of Deus Ex; he's a huge fan of the franchise, and that comes through loud and clear in his compositions. We can't wait for people to hear the work that he's done and we are all thrilled he's now part of the Deus Ex family!"

Sascha Dikiciyans hårda arbete kan höras i den sex minuter långa trailern "101" som släpptes mot slutet av april.

Deus Ex: Mankind Divided kommer att släppas den 23 augusti på Playstation 4, Xbox One och PC. Spelet soundtrack kommer att släppas vid ett ännu obestämt datum i höst.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading