Grand Theft Auto V släpptes i september 2013. Det är tre år sedan efter sommaren, och i Take-Twos senaste kvartalsrapport får vi veta att spelet nu har sålt i hisnande 65 miljoner exemplar. Det ännu mer anmärkningsvärda är att fem miljoner har sålts bara sen i februari!

Vilken annan spelserie kan kränga fem millar på vårkanten bara sådär, två och ett halvt år efter release? Ja det skulle väl vara Minecraft kanske, men vi passar på att säga grattis till GTA och Take-Two, som utöver alla sålda ex också drar in enorma pengar på GTA Online där spelarna fortfarande strör pengar långt över de kalkylerade förväntningarna.

1
Pengarna slutar aldrig rulla kring GTA.

Tack Game Informer.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.