Vi har tidigare rapporterat om den Mass Effect-åkattraktion som skulle öppna på nöjesfältet California's Great America. Nu är attraktionen invigd och därför kan det vara en grej att spana in den ifall du har vägarna förbi.

Mass Effect: New Earth‬, som den heter, består av rörliga stolar och en så kallad 4D-upplevelse där lukt, vattenånga, rök och så vidare ska höja känslan.

Enligt uppgifter ska den dessutom vara otroligt välgjord och vi får återse bland annat Normandy.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.