Nästa steg för Nintendo att tjäna lite mer pengar på sina älskade spelserier kommer nu i form av samlarkort med The Legend of Zelda-motiv. På EB Games i Australien kan man redan nu förboka korten som har en förväntad release den 30 juni down under. Vi har inte fått några detaljer om korten kommer till Sverige, men då vi delar många spelsläpp med just Australien (som också har PAL systemet, bland annat) så vore annat konstigt.

För visst blir man avundsjuk när man ser produktbeskrivningen nedan och läser att det även finns tatueringar! Tillfälliga då förstås, men ack så coolt. Snälla Nintendo släpp dessa lagom till sommaren här också!

2

Cards from 5 Games:

  • Twilight Princes
  • Majora's Mask
  • A Link Between Worlds
  • Ocarina of Time
  • Skyward Sword
1

Approx. 85 Cards in the Base Set including:

  • Foil Cards!
  • 23 regular
  • 8 Gold Foil Cards
  • 12 Decal Stickers (1:2 Packs)
  • 9 Tattoos

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.