I april månad släppte Square Enix en sajt som skulle föreställa en som kunde höra hemma i Deus Ex-världen. Namnet på sajten var AugAware och innehåll information och propaganda om riskerna med augmentation.

Nu har sajten blivit "hackad", tydligen, och en grupp vid namn Augmented Rights Association ligger bakom dådet.

En nedräknare har placerats på sajten som tickar ner (om än oregelbundet) till 15.00 på torsdag nästa vecka. Vad detta rör sig om vet vi inte, men det är så klart högintressant. Att få veta mer om Deus Ex: Mankind Divided skadar ju liksom inte.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.