I veckan släpptes id Softwares efterlängtade reboot av Doom (läs Andréas recension här!), och spelare världen över passar därför på att slå rekord efter rekord i de gamla spelen. Nu har en youtubare med namnet Corpseflesh slagit rekordet i Doom 3.

Hur lång tid tog det undrar du säkert. 64 minuter och 58 sekunder, vilket är sinnessjukt sett till hur lång skjutaren ändå är. Kan du klå den tiden?

Om du vill följa dårarna när de slår ännu mer rekord passa på att kika in deras Twitch-kanal som ändå är rätt aktiv.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.