The Witcher 3 kan bli det sista vi får se i spelserien

Inget Witcher 4?

Den 19 maj förra året släpptes The Witcher 3: Wild Hunt och det fick en stark rekommendation från oss. Nu på senare tid har spelet fått en expansion släppt, samt en ytterligare expansion - Blood and Wine - som kommer släppas den 31 maj.

Men blir det något fjärde Witcher-spel från utvecklarna CD Project Red? Enligt delgrundaren av studion, Marcin Iwinski, bör vi inte vänta oss det inom kort i alla fall när han pratade med våra kollegor.

"We honestly don't know. We don't have anything planned as of now to be honest on the next Witcher. As we said before, never say never [but] right now it's really Blood and Wine. This is the end. Blood and Wine is [the] closing and there won't be any Witcher any time soon - if there ever will be one. And I would really like to see how people feel about it, if they will enjoy it."

Efter att den sista expansionen har släppts ska utvecklarna som bekant rikta in sig mer på nästa spel, som ju är massiva Cyberpunk 2077. Detta lir planeras att släppas tidigast 2017, men kan mycket väl bli senare.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading