Vad spelar vi i helgen? (20-22 maj)

Spoiler: spelskribenter gillar att spela spel.

Den här veckan fick vi flera höjdpunkter (Doom! Total War: Warhammer!) och en riktig stinkare (Homefront The Revolution :( ), men frågan är om vi inte alla fortfarande var helt bländade av mästerverket Uncharted 4. Nästa vecka kommer dock äntligen Overwatch, och det är troligtvis en och annan på redaktionen som hoppar på det hype-tåget. Men innan det - detta spelar vi i helgen:

Jonas Pettersson

Jag önskar att jag kunde säga att min helg kommer bestå av timmar av nya DOOM, men detta får vänta då min helg kommer spenderas på annan ort. Min laptop kommer dock göra mig sällskap så kanske hinner jag med att levla lite i Guild Wars 2.

Malin Granberg

Med tentaperioden på intåg kommer det nog bli en hel del pausmatcher i Heroes of the Storm. Risken är väl att det blir mer HotS än plugg dock, Har även tagit mig till slutet av Witcher 3 (som jag varit omåttligt seg att börja med), så ett sista krafttag ska nog ändå hinnas med.

Robert Arveteg

Frågan är ifall jag kommer att kunna slita mig från Stellaris till helgen. Antagligen då jag känner ett starkt behov att (bokstavligt talat) damma av min Xbox One och äntligen ta mig an Halo 5. Eller så tar jag och spelar Fallout 4. Gud, varför finns det så många spel och så lite tid?

Johnny Larsson

Helgen känns fullbokad, så det känns skönt att man den lilla lediga tid man kommer få kan dra fram telefonen och dra ett par matcher Hearthstone. Får jag en längre ledig stund kommer jag nöta lite Diablo 3 säsong Greater Rifts.

Gabriel Sahlin

Som vanligt blir nästan hela helgen full av Liseberg, men när jag kommer hem vid midnatt efter ett långt pass då blir det åtminstone några timmar av det underbara Fallout 4!

Jimmy Andersson

Jag klarade aldrig Andross i Star Fox Zero förra helgen som utlovat. Efter fem intensiva försök gav jag upp. Det var för svårt, eller så var det bara för tråkigt, jag vet inte längre. Jag behöver något nytt som jag inte har sett förut, något där bossarna inte är så svåra. Denna helg blir det min jungfruresa med Dark Souls-serien!

Petter Hansson Frank

Har precis åtagit mig att recensera Shadow of the Beast som passerat helt under min radar. Har inte hunnit spela särskilt mycket ännu men av vad jag sett hittills verkar det faktiskt ganska intressant. Vi får se hur jag känner efter att ha kört igenom det under helgen.

Nathalie Persson

Mitt immunförsvar har svikit mig... Så istället för att vara ute på galej ska jag ligga hemma i soffan och kurera med godis och Uncharted 4. Kan hända att jag tar mig an ett par låtar på Guitar Hero också innan helgens slut.

Robin Stjernberg

Till slut tog jag tag i det. The Witcher 3 kostade 240kr på PSN, så hade ingen undanflykt längre. Nu tar jag på mig den silverfärgade peruken och ger mig ut i skogen med Geralt. Blir spännande att se om det är så bra som alla säger.

Andréas Göransson

I helgen kommer mina spelmaskiner att få vila, tyvärr. Då jag är på annat håll får jag nöja mig med att fördriva tiden med mobilspel istället. Pewdiepie: Legend of The Brofist är dock ganska roligt...

Percy Oropeza

I helgen ska jag nöta Fire Emblem Fates: Conquest. Den lilla tid som blir över kommer att gå åt Hyrule Warriors Legends, som visade sig vara ännu mer beroendeframkallande i det bärbara formatet.

Niklas Alicki

Med de två ytterligheterna Uncharted 4 (underbart!) och Homefront The Revolution (hemskt!) bakom mig tänkte jag tillbringa helgen med att komma ikapp med Ratchet & Clank och Battleborn. Sedan håller jag även på att städa lite i spellistan och tänkte försöka ta de sista troféerna i Shadow of Mordor för ytterligare en platinum!

Vad spelar du själv i helgen? Lämna en kommentar!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading