Det klassiska spelet monopol finns i en hel drös olika upplagor. Allt från filmer till spel och nu kommer det ännu ett Super Mario Monopol.

USAopoly har precis bekräftat det nya monopolet vid namn Monopoly: Super Mario Bros - Collector's Edition. Hela brädspelet är baserat och inspirerat av det allra första Super Mario Bros till NES. Detta inkluderar ett fränt bräde och nya pjäser så som Mario, Luigi, Peach och Toad.

Ännu finns inget lanseringsdatum men ta en titt på dessa fräna bilder!

fghkj
fhgk

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin