Efter tre förvånansvärt underhållande kortfilmer (se de tidigare här) släpper nu Blizzard den sista delen av sina Overwatch-filmer. I alla fall för "säsongen", vad det nu exakt betyder. Med tanke på att vi ännu inte gått igenom alla karaktärerna i kortfilmerna lär vi troligtvis få ett gäng till senare under året.

I morgon släpps Overwatch till PC, PS4 och Xbox One. Är du taggad?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.