Folket bakom youtube-kanalen GameXplain har varit vänliga nog att sätta ihop en video där man kan skåda alla 40 olika mario-skins som bara finns i Wii U-versionen av det vansinnigt populära Minecraft.

Om du vill finna alla skins själv titta inte på videon nedan, för er andra enjoy!

Bara musiken de har lagt in i klippet är mödan värd.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.