Allas favorit talkshow-värd, Conan O'Brien, mera känd som Clueless Gamer för oss på Eurogamer, har bjudit in Peter Dinklage och Lena Heady från Game of Thrones för att spela lite Overwatch. Som vanligt bjuder Conan på humor och intelligens av högsta snitt, men varför han bjuder in Game of Thrones-stjärnor för att spela Overwatch vet ingen. "Båda är ju epic" resonerar Conan.

Enjoy!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.