Titta när den arga nörden spelar sitt eget spel

AVGN II: ASSimilation behöver smisk!

The Angry Video Game Nerd, eller bara AVGN, har blivit så stor på internet nu att han inte bara har återskapats i ett spel utan två. Det senare, AVGN II: ASSimilation, släpptes för bara några veckors sedan på Steam och det första - AVGN: Adventures - kommer ingå i en rea på WII Us eshop fredagen den 26:e maj för oss i Europa.

För att fira detta, eller bara för att få spela sig själv lite, har nörden lagt upp en video där han och hans vapendragare Mike Matei spelar de första banorna.

För dem som inte vet är båda AVGN-spelen byggda som en kombination av gamla NES-spel som Castlevania, Mega Man och Super Mario Bros. 3, och kräver ett hardcore-fokus vi inte sett skymten av sen tidigt 90-tal. För att inte tala om hur ljuvlig musiken och grafiken är, kolla själva:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading