Reddit-användaren ilovegoogleglass sägs veta en del om vad som händer bakom kulisserna på Titanfall 2. Enligt personen ska spelet, tydligen, innehålla en så kallad "grappling hook" som vi sett i bland annat Just Cause 3 och Uncharted 4. Dessutom kommer spelet att innehålla större banor. Spännande.

Så här skrev ilovegoogleglass:

"Titanfall 2 will release in October and the Mountain dew leak is indeed legitimate. They've added a ton of new pilot abilities including the addition of a grappling hook. My source said you can use it quite extensively, for getting into your Titan, aiding free-running, or tactical plays such as pulling enemies while they're midair. The pre-order bonus will be a handgun called the Violator. Multiplayer maps are bigger which I can assume they upped the player count to go along with them."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.