Förvänta dig inte Cyberpunk 2077 på E3

Massa arbete kvar.

Sista expansionen till The Witcher 3 heter Blood and Wine och avslutar CD Projekt Reds resa med serien. Nu tar de sig istället an Cyberpunk 2077, men vi kommer inte få se något inom en nära framtid från spelet.

"It might happen that we will be at E3 and we will show something at E3, but I just want to make it clear it's not Cyberpunk," berättade Marcin Iwinski, en av grundarna av företaget, för våra brittiska kollegor. "We still have a lot of work to do with Cyberpunk."

Enligt företags årliga rapport kan vi inte förvänta oss Cyberpunk förrän nästa år, om ens då. Detta trots att spelet redan varit under utveckling i ett par års tid. Däremot erkänner Marcin att de kanske kommer visa upp nånting på årets E3. Exakt vad det är, är väldigt oklart.

Frågan är ju bara: Kan företagets nästa spel, oavsett om det är Cyberpunk 2077 eller något annat, bli bättre än den fantastiska The Witcher 3?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading