Tales of Zestiria blir animeserie - Release senare i sommar

Räkna med rik färgpalett och skrikiga karaktärer.

Tales of Zestiria släpptes förra året (läs Malins recension för tusan) och fick helt okej betyg av världens medier. Nu ska spelet även filmatiseras då Bandai Namco släpper en anime baserad på äventyret. Releasen blir den 3 juli (i Japan) och så här beskrivs serien:

"Sorey is a human youth who grew up among the "seraphim" (tenzoku), spiritual beings not visible to humans. Sorey believes in the folklore that says "long ago, every human was able to see the seraphim" and dreams of unraveling the ancient mystery to make the world a place where people and seraphim can live together in peace.

One day, Sorey visits the human capital for the very first time. He becomes embroiled in an incident during which he pulls out a holy sword imbedded in a rock and ends up becoming a "Shepherd," one who casts away calamity from the world. He begins to realize the gravity of his mission, and his dream of coexistence between mankind and the seraphim becomes more intense-

And thus, the Shepherd embarks on an amazing journey with his companions."

Vi tackar Animenewsnetwork för tipset

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

The Last Guardian är på riktigt

Evigt efterlängtade spelet från Team Ico snart här

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading