Under förra årets E3 visade Ubisoft upp Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands och nu har vi äntligen fått se lite mer från spelet.

Av filmerna att döma så blir det en lika mycket Ghost Recon som det blir Far Cry, och Wildlands bjuder upp till utforskande av Bolivia. När spelet släpps är oklart, men vi har fått lite information om de olika utgåvorna.

Den enda som egentligen är värd att bry sig om är Calavera Collector's Case Edition som kommer med en sablans döskalle. Varför? För att det är coolt såklart!

2

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material