Overwatch kom och segrade, även över den här simpla spelredaktionen. Nästa vecka laddar vi om med Witcher 3-expansion och lite Dead Island. Men nu tar vi helg, detta kommer hålla oss upptagna:

Petter Hansson Frank

I helgen kommer jag att toknöta Paragon på PS4:an. Har haft spelet ett tag nu men har inte riktigt kunnat ge det en ärlig chans. När det dessutom nu patchas hejvilt känns det som att det börjar kunna få potential. Jag kommer dessutom att streama det för Eurogamer Live på söndag kväll, så då får ni gärna vara med!

Jonas Pettersson

En hel vecka med bara jobb har inte direkt lämnat fältet öppet för spelandet i synnerhet. Doom 4 sitter dock hemma och väntar på att jag ska spela ikapp, vilket helgen kommer att lämpa sig perfekt för.

Robin Stjernberg

Om en vecka måste jag flytta, så egentligen borde jag packa i helgen. Men jag älskar The Witcher 3. Jag smälter totalt den fantastiska världen CD Project Red målar upp och kan inte dra mig undan. Jag kan fan inte slita mig. Geralt, släpp mig för tusan!

Jerry Fogselius

Efter att ha farit runt i Kratos hemtrakter Grekland under maj, har allt mitt spelande satts på paus under outhärdligt lång tid (tre veckor). Under resan har jag skådat klippor vita som snö och vatten mer klarblått än ögonen hos en White Walker i Game of Thrones, vilket har gjort mig redigt sugen på att återigen lattja runt i det soldränkta Just Cause 3. När jag kommer hem nu på söndag ska jag dra på mig wingsuiten och fortsätta min Medelhavssemester, i förra årets mest inbjudande sandlåda Medici!

Andréas Göransson

I helgen ska jag ta mig tid att spela vidare på en titel som legat och dammat på hyllan alldeles för länge - nämligen The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Jag vill så himla gärna ploga igenom Links lite mörkare äventyr innan E3-kaoset börjar och jag funderar därför på att skippa sömnen helt och hållet. Ett flak med Redbull känns som ett utmärkt komplement.

Gabriel Eriksson Sahlin

Overwatch, Overwatch och ännu mer Overwatch. Min helg kommer vara så späckad av spelet att sömn inte blir någon prioritet. Jag ska spela med mitt ultimata lag av vänner och ha en helt underbar helg!

Robert Arveteg

Istället för att spela under första delen av helgen så ger jag mig ut i den småländska urskogen för att kanske äta en och en annan barkbit när jag går vilse. Väl hemma i civilisationen väntar Overwatch, ett förbaskat roligt spel. Recension kommer inom kort.

Johnny Larsson

Denna helg blir mycket bilåkande, så det lilla spela man kommer hinna med får ske via mobilen och hearthstone som passar utmärkt för detta!

Malin Granberg

Plugget kommer än en gång styra min helg, blandat med lite festival. Kommer nog inte bli mycket spelande alls faktiskt. Skulle vara om jag hinner klämma in någon bakfull timme av Dragon Age Inquisitions DLC Trespasser på söndag isåfall!

Niklas Alicki

Dying Light var en av mina stora överraskningar från förra året, fullkomligt älskade det spelet. Därför ska det bli mycket intressant att sätta tänderna i Techlands genombrottsspel Dead Island som kommer i en Definitive Collection nästa vecka. Får jag någon stund över hälsar jag nog på Geralt i Witcher 3 och ser var jag lämnade honom senast inför Blood and Wine-expansionen som kommer nästa vecka.

Vad spelar ni själva i helgen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.