Overwatch säljer mer än Gamestop förväntat

Mycket tack vare en frän och simpel taktik.

Hela 9,7 miljoner spelade betan för Overwatch och nu vid release har ännu fler hoppat på. Enligt en rapport under spelkedjan Gamestops kvartalsvisa konferenssamtal rörande ekonomin visar det sig att Overwatch sålt över deras förväntningar.

"Overwatch exceeded our expectations, and it was a very strong launch for us." sade Chief operating officer Tony Bartel under konferensen enligt Dualshockers.

Blizzard rekommenderade butikerna att börja sälja spelet hela 24-timmar innan servrarna var uppe. Denna fräna men simpla taktik var oerhört lyckad och en av anledningarna till så många skaffade Overwatch på release. GameStops International President Michael Mauler tillägger att resultatet har setts över hela världen, speciellt i områden där internet inte är så värst snabbt.

Har du köpt Overwatch?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Relaterat material

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Blizzard söker folk för ännu ej utannonserat projekt

Två jobb har utannonserats hos Blizzard.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading