Återigen har söndagen kommit och återigen är det alltså dags för Eurogamer Live. Den här gången är det Petters tur att streama och valet av spel har fallit på Epics kommande tredjepersons-MOBA Paragon.

Sugen på att få veta hur detta tillskott i den hårdnande MOBA-branschen håller sig? Se då till att bänka dig i afton och följ med i lite taktiska arenastrider!

Streamen kommer som vanligt att dra igång ikväll klockan 20.00. Ni kan antingen hitta streamen här i inlägget när vi startat eller så besöker ni helt enkelt vår Youtube-kanal när det är dags. Vill ni ta del av våra tidigare streams eller helt enkelt titta i efterhand så hittar ni dem här. Det roligaste är utan tvekan att vara med live, tro oss.

Glöm inte att prenumerera på vår Youtube-kanal för att försäkra er om att ni inte missar något. Syns ikväll!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Redaktionen

Redaktionen

Contributor