Att spel får GOTY-utgåvor är ingen nyhet. Därför är den senaste läckan från tyska Amazon, där de råkat lista en GOTY-utgåva av Batman: Arkham Knight, mer eller mindre trovärdig.

Som vanligt ska detta så klart tas med en nypa salt men om allt stämmer kommer utgåvan att levereras med spel och samtliga DLC-paket. Release är i juli men inget är så klart bekräftat.

För er som inte kan få nog av Batman så kommer även som bekant en remaster-samling vid namn Batman: Return to Arkham i juli. Den innehåller uppiffade versioner av såväl Arkham Asylum som Arkham City.

1

Tack, Gamespot

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson