Att spel får GOTY-utgåvor är ingen nyhet. Därför är den senaste läckan från tyska Amazon, där de råkat lista en GOTY-utgåva av Batman: Arkham Knight, mer eller mindre trovärdig.

Som vanligt ska detta så klart tas med en nypa salt men om allt stämmer kommer utgåvan att levereras med spel och samtliga DLC-paket. Release är i juli men inget är så klart bekräftat.

För er som inte kan få nog av Batman så kommer även som bekant en remaster-samling vid namn Batman: Return to Arkham i juli. Den innehåller uppiffade versioner av såväl Arkham Asylum som Arkham City.

1

Tack, Gamespot

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Vad spelar vi i helgen (25-27 nov)

Några Black Friday-fynd kanske?

Det blir inget Arkham Knight till Mac och Linux

Mac och Linux blev skjutna i en gränd.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?