Blizzards senaste skjutare Overwatch har gjort braksuccé. Men det är inte bara spelmässigt som titeln blivit populär - tydligen så har porr baserat på spelet blivit den nya grejen på internet.

Spelsajten Kotaku har gjort ett rejält grävjobb på detta och hittat massvis med obskyra grejer. På porrsajten Pornhub ska det tydligen finnas en del för den som lockas av denna typ av underhållning, vilket gjort att Blizzard nu genomsöker internet för att skydda sitt IP.

Och tydligen är det ganska enkelt att göra just Overwatch-porr. Allt som krävs är Valves Source Filmmaker och börja blanda assets.

Om du vill läsa mer rekommenderas Kotakus artikel varmt.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.